ETUSIVU

PALAUTE

tilaa_button.png

TUOTTEET

Seura tarjoaa sekä jäsenilleen että muille edulliseen hintaan erilaisia tuotteita. Seuran tuotteita voi käyttää muistamiseen, onnitteluun, palkitsemiseen ja erilaisina lahjoina.

Vuonna 1992 julkaistua sukukirjaa – sukujulkaisu nro 1 – on vielä hyvin rajoitetusti saatavilla ja se myydään loppuun arkistokappaleita lukuun ottamatta.

Uusi sukujulkaisu nro 2 valmistui huhtikuussa 2011, julkisttiin toukokuussa 2011 ja ennakkomyynnin päätyttyä on jatkunut normaalimyynti.

Tuotevalikoima ja hinnat ovat seuraavia (tuotteista on nähtävillä kuva tuotteen kuvalinkkiä painamalla):

Tuote

Kuva

Vuoden 2011 sukukirja

30 € + toim.kulut

Vuoden 1992 sukukirja + sisällysluettelo

10 € + toim.kulut

Sukuviiri

Sukurintamerkki/-pinssi

15 € + toim.kulut

(linkki)

Sukuseuran tuotteita tilataan sihteeri Reino Laitiselta, puh. 050 523 7118, sähköposti laitinen.reino(at)kotikone.fi tai sähköistä tilauslomaketta (linkki) käyttäen. Eri tuotteita voidaan tilata myös samalla kertaa. Toimituskulut lisätään.

Sukuseuran pankki on Oulun OP, jonka tilille FI63 5740 4420 0753 23 maksetaan sekä tuoteostot että jäsenmaksut.

Sivua päivitetty 4.6.2018