ETUSIVU
 UUTISIA
 HISTORIA
 JÄSENYYS
 TOIMINTA
 SUKUTUTKIMUS JA -JULKAISU
 TUOTTEET
 HALLITUS
 GALLERIA
 LINKIT
 SUKUTIETOLOMAKE
 TÄYTTÖOHJE
 PALAUTE

JÄSENYYS

Sääntöjen mukaan sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi otetaan jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Jäseneksi ilmoittaudutaan seuran hallitukselle, käytännössä sihteerille tai puheenjohtajalle tai tämän sivun sähköisellä ilmoittautumismenettelyllä.

Alle 18-vuotias sukuun kuuluva on nuorisojäsenenä jäsenmaksusta vapaa samoin 80 vuotta täyttänyt.

Kannatusjäseneksi tai yhteisöjäseneksi otetaan myös jokainen sukuun kuulumaton henkilö tai yhteisö, joka hyväksyy seuran sääntöjen mukaisen yleishyödyllisen toiminnan tarkoituksen ja Leevi Madetojan musiikillisen ja muun perinnön vaalimisen.

Äänioikeus seuran vuosikokouksissa on maksaneilla varsinaisilla jäsenillä, kannatus- ja yhteisöjäsenillä sekä 80 vuotta täyttäneillä vapaajäsenillä.

Jäseneksi liittyvä voi valita joko vuosi- tai ainaisjäsenmaksun maksamisen ja tehdä tarvittaessa myös muutoksen ainaisjäsenmaksuun siirtymiseksi sekä muut tarvittavat muutokset esimerkiksi osoitteen ja muiden yhteystietojen muutokset.

Jäseniksi ilmoittautumisia otetaan vastaan puhelimitse ja sähköpostitse, ks. hallituksen yhteystiedot sekä erityisesti allaolevaa sähköistä ilmoittautumismenettelyä käyttäen.

Jäsenmaksut 1.1.2018 alkaen:

Varsinainen jäsen Kannatusjäsen Yhteisöjäsen
Vuosijäsenmaksu/€ 15 30 90
Ainaisjäsenmaksu/€ 300 600 1800

Seura ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentattua omaisuutta ja toivoo jäsenistön ja asianharrastajien rahallista tukea sukujulkaisuhankkeen onnistumiseksi.

Tietosuoja-asetuksen mukainen päivitetty jäsenrekisteriseloste on luettavissa täältä.

Jäseneksi ilmoittautuminen / tietojen muutos
Jäsenyyttä koskeva ilmoittautuminen tai muutosilmoitus pyydetään lähettämään sihteeri Jaana Pulkkiselle sähköpostitse. Jäseneksi imoittautumista varten on luotu ilmoitusmenettely jäsenmaksuvalinnan (vuosi- tai ainaisjäsen) vaihtoehdoilla täältä

 

 
Sivua päivitetty 10.11.2023